Hoofdluis team – Luizencontrole Door Stoere Luizenmoeders

Hoofdluizen, je zal het maar hebben! Maar als je ze hebt, hoe moet je hoofdluis bestrijden? Door ons werk hebben we af en toe te maken met hoofdluizen. Ondanks het onfrisse onderwerp, zijn wij toch wel luizen experts te noemen. Deze website is daarvan het resultaat. Met luizen pluizen, Luizenprotocol en luizen en neten verwijderen hebben wij veel ervaring.

Hoofdluis team

Ons HoofdluisCampagne team bestaat uit 3 moeders van jonge kinderen. Wij zijn Gea, Jeanette en Mariette. Gea is al 4 jaar Luizenmoeder en Jeanette en Mariette werken als schooljuf op een Montessori basisschool. Daarnaast heeft Mariette wat verstand van computers en websites.

Hoofdluis team

Hoofdluis bestrijden

Hoofdluis gerelateerde onderwerpen

Om andere ouders en verzorgers te helpen met onze kennis hebben we deze website Hoofdluiscampagne.nl opgezet. Met uiteenlopende hoofdluizen onderwerpen zoals luizenshampoo, luizenkam, luizen en neten herkennen en natuurlijk de hoofdluis bestrijden.

Hoofdluis herkennen

We zijn completer en overzichtelijker dan de hoofdluis Wikipedia.

Hoewel er mensen zijn die liever niet praten over hoofdluis, zoeken wij juist de openheid rondom dit onderwerp. Wij weten als geen ander dat het “verzwijgen” van hoofdluis juist leidt tot vervelende gevolgen.

Een heel gezin kan zomaar een paar weken last hebben na het bezoek van hoofdluizen. Een lastige en hardnekkige klus. En indien de behandeling niet secuur wordt uitgevoerd kom je er toch echt niet van af.

 En het is noodzaak om regelmatig op hoofdluizen te controleren. Sommige basis scholen sturen namelijk een kind met hoofdluizen zonder pardon naar huis. Logisch want een luizenplaag is zo ontstaan. Maar kinderen raken natuurlijk niet alleen op school geïnfecteerd met hoofdluizen. Ook een buurtkindje of een logee kan ongemerkt hoofdluizen bij zich dragen.

Hoofdluis voorkomen

Om de mogelijkheden van infecteren ook aan te tonen hebben we ingezonden stukken geplaatst met de belevenissen van lezers. Altijd leuk om verhalen van anderen te lezen.

Save

Save